Gastenboek

Teken het gastenboek

Ben heel benieuwd naar het bevrijdingsconcert op 3 mei in de Grote Kerk te Emmen, samen met de Poolse koren

Dirk van Geelen Emmen - 27-04-2014

Was een fijne gezegende dienst met elkaar,en hopelijk dat jullie met de feestdagen er ook kracht uit putten om samen te delen en uit dragen het evangelie in deze tijd
Ga met Gods zegen voor de toekomst en in het jaar 2014

Lummie Benjamins Hollandscheveld - 08-12-2013

Der Chor Cantabile hat wunderschoene Konzerte in zwei Kirchen in Polen in der Stadt Lubon bei Poznan Ende September gegeben. Sie haben einfach perfekt gesungen und der Gleichklang der vielen Stimmen in der Kirche hat grossen Eindruck gemacht, so dass man Gaensehaut bekommen konnte. Nicht nur das vielstimmige Gesang, sondern auch die weissen Anzuege der Chormitglieder haben das Publikum bezaubert. Die Leute erwarten, dass der Chor uns bald wieder besucht.
Vielen Dank.

Alina Malinowska Lubon - 05-11-2013

Ha mannen,
Hoe is het? Jullie timmeren nog leuk aan de weg. Ik zie nieuwe gezichten maar oude bekenden. Mooie site. Groeten van een muziekvriend uit het verleden. Rolf

Rolf Keur Andijk - 21-10-2012

Het ensemble heeft voor de leden van de Christelijke Caravan Club in onze tent op de camping een geweldige uitvoering gegeven. Allen hebben er van genoten. Een gevarieerd programma, gecombineerd met de samenzang en het aan elkaar praten van de verschillende nummers is het een mooie avond geweest. Cantabilé, veel succes met jullie ensemble.

Christelijke Caravan Club Recreatie Centrum Zandpol - 29-09-2012

Geacht Cantabile,
Ook wij hebben genoten van uw medewerking in een heel fijne dienst. Inmiddels groen licht gekregen om u in het najaar uit te nodigen voor medewerking in het verpleeghuis "De Enk" te Zuidlaren. Ik kom daar op terug binnenkort voor een afspraak.
Met vriendelijke groet,
Ger Booy

Ger Booy Drachten - 10-04-2012

beste leden van Cantabile,
Zondag 1 april j.l. hebben jullie onze kerkdienst verrijkt met jullie optreden. Het was een feestelijke dienst, waarbij jullie uitstraling en zang de boodschap hebben onderstreept. Het was een groot genoegen jullie in ons midden te hebben. Misschien tot volgend jaar!
Namens de Baptisten Gemeente 'Elim' te Drachten, Piet Brongers

Piet Brongers Drachten - 07-04-2012

Beste leden van Cantabile,

Wat hebben wij genoten van uw muziek in de kerstnachtdienst in Musselkanaal van 24 december 2011. U kunt ontzettend mooi zingen, vooral het eerste lied "klokkenklank" heeft ons diep geraakt. Wij hopen dat u nogmaals in onze gemeente mag komen meewerken aan een dienst.
Dank u wel.

jans en renate oosting uit Musselkanaal

Jans en Renate Oosting Musselkanaal - 25-12-2011

Zondag 18 Dec,hebben wij met vrienden de zangdienst bezocht in Beilen.
Het was voor ons echt een advent viering en de liederen in de dienst en het koor, het was een beleving hoe mooi, zowel de liturgie en als ook de overdenking, alles ter eer van God.
Ga jullie een heel gezegende Kerstdagen en een voorspoedig Nieuwjaar toe wensen en gezond 2012Siem en Lummie Benjamins
Veldkampstraat
Hollandscheveld.

Lummie Benjamins- IJmker Hollandscheveld - 22-12-2011

Op zondag, 20 november jl. had ons koor Lovende Stemmen (uit Sellingen) het jaarlijkse matinee concert. Medewerking was gevraagd (weer !) aan het mannenensemble Cantabile. Het was een muzikaal genot om te luisteren naar de prachtige en warme stemmen van dit ensemble en naar de solisten die op een voortreffelijke wijze spirituals zongen.
Namens vele leden van ons koor hartelijke dank voor jullie optreden, waarvan het succes een grote bijdrage had aan het optreden van ons koor Lovende Stemmen.
Wie weet tot volgend jaar.

Hein Wouters, koorlid Lovende Stemmen/Sellingen Sellingen - 20-12-2011