Gastenboek

Teken het gastenboek

Ha mannen,
Hoe is het? Jullie timmeren nog leuk aan de weg. Ik zie nieuwe gezichten maar oude bekenden. Mooie site. Groeten van een muziekvriend uit het verleden. Rolf

Rolf Keur Andijk - 21-10-2012

Het ensemble heeft voor de leden van de Christelijke Caravan Club in onze tent op de camping een geweldige uitvoering gegeven. Allen hebben er van genoten. Een gevarieerd programma, gecombineerd met de samenzang en het aan elkaar praten van de verschillende nummers is het een mooie avond geweest. Cantabilé, veel succes met jullie ensemble.

Christelijke Caravan Club Recreatie Centrum Zandpol - 29-09-2012

Geacht Cantabile,
Ook wij hebben genoten van uw medewerking in een heel fijne dienst. Inmiddels groen licht gekregen om u in het najaar uit te nodigen voor medewerking in het verpleeghuis "De Enk" te Zuidlaren. Ik kom daar op terug binnenkort voor een afspraak.
Met vriendelijke groet,
Ger Booy

Ger Booy Drachten - 10-04-2012

beste leden van Cantabile,
Zondag 1 april j.l. hebben jullie onze kerkdienst verrijkt met jullie optreden. Het was een feestelijke dienst, waarbij jullie uitstraling en zang de boodschap hebben onderstreept. Het was een groot genoegen jullie in ons midden te hebben. Misschien tot volgend jaar!
Namens de Baptisten Gemeente 'Elim' te Drachten, Piet Brongers

Piet Brongers Drachten - 07-04-2012

Beste leden van Cantabile,

Wat hebben wij genoten van uw muziek in de kerstnachtdienst in Musselkanaal van 24 december 2011. U kunt ontzettend mooi zingen, vooral het eerste lied "klokkenklank" heeft ons diep geraakt. Wij hopen dat u nogmaals in onze gemeente mag komen meewerken aan een dienst.
Dank u wel.

jans en renate oosting uit Musselkanaal

Jans en Renate Oosting Musselkanaal - 25-12-2011

Zondag 18 Dec,hebben wij met vrienden de zangdienst bezocht in Beilen.
Het was voor ons echt een advent viering en de liederen in de dienst en het koor, het was een beleving hoe mooi, zowel de liturgie en als ook de overdenking, alles ter eer van God.
Ga jullie een heel gezegende Kerstdagen en een voorspoedig Nieuwjaar toe wensen en gezond 2012Siem en Lummie Benjamins
Veldkampstraat
Hollandscheveld.

Lummie Benjamins- IJmker Hollandscheveld - 22-12-2011

Op zondag, 20 november jl. had ons koor Lovende Stemmen (uit Sellingen) het jaarlijkse matinee concert. Medewerking was gevraagd (weer !) aan het mannenensemble Cantabile. Het was een muzikaal genot om te luisteren naar de prachtige en warme stemmen van dit ensemble en naar de solisten die op een voortreffelijke wijze spirituals zongen.
Namens vele leden van ons koor hartelijke dank voor jullie optreden, waarvan het succes een grote bijdrage had aan het optreden van ons koor Lovende Stemmen.
Wie weet tot volgend jaar.

Hein Wouters, koorlid Lovende Stemmen/Sellingen Sellingen - 20-12-2011

Ondanks het feit dat Cantabile 's middags al een optreden had in Emmen, gaven zij direct gehoor aan ons verzoek om 's avonds bij ons in Klazienaveen te komen zingen op de kerstviering voor ouderen.
Aan hun verzoek om een kleine maaltijd te serveren, kon uitstekend worden voldaan, omdat een broodmaaltijd onderdeel was van onze viering!
Het optreden was een groot succes, vooral de binnenkomst met brandende kaarsen was heel sfeervol.
Het was niet de eerste keer dat Cantabile bij ons optrad, en naar wij hopen, zeker niet de laatste!

Rita Marseille/BCO Klazienaveen. Klazienaveen, - 19-12-2011

Even een reactie op jullie optreden op 15 december 2011 in "De Opgang" in Emmen, voor de adventsviering van de ouderen van de KPN kerk in de Bargeres.
Ik had van te voren een goed contact met Henk Schra en konden alles goed overleggen.
Zoals jullie binnenkwamen in het donker met brandende kaarsen was heel indrukwekkend. Eerst was een stem te horen , daarna kwamen ook de andere stemmen er bij, heel mooi. Jullie zongen heel mooi, het was een genot om naar jullie te luisteren. Volgens mij heeft iedereen genoten. Na afloop was iedereen vol lof, mede door jullie optreden.
Hele goede stemmen, hoge stemmen, heel apart en de bas was ook heel goed.
We wensen jullie nog heel veel zangplezier en alle goeds samen ook straks in het nieuwe jaar.

Meiny Idema-Kroon Emmen - 17-12-2011

Lieve mensen,
Leuk en goed initiatief, zo'n site. Nu maar hopen dat het goed bezocht gaat worden en er steeds meer bezoekers op af komen.
Succes en SHALOM !

Marion Verkleij
Beheerder eindtijdnieuws.blogspot.com/

Marion BAKEL NB - 15-08-2011