Gastenboek

Teken het gastenboek

Nu het zo snel ging met mijn opa wessel wil ik jullie bedanken voor de afgelopen jaren dat ik er bij mog zijn en backstage mog ik vind het jamer dat mijn opa is vertroken naar de hemmel maar het tekken is gegeven dankje wel allemaal


Stephan doldersum Emmen - 02-11-2018

Was een geslaagde avond en wensen jullie heel veel goeds toe met de nieuwe dirigent,en Jan van de Tuk een fijne tijd met de familie en hopelijk tot ziens.

Lummie Benjamins-IJmker Hollandscheveld - 13-11-2017

Genoten van een prachtig concert in Klazienaveen Noord. Mooie stemmen van de heren zangers die goed harmonie├źn. Prachtige diepe bas die een goed fundament vormt. Mooi contrast met heldere 1e tenor. Mooie ingetogen zang vooral piano en mezzoforte. Iets meer uitpakken naar forte zou mogen.
Een avondvullend programma van slechts een koor kan wel eens een lange zit zijn. Dat was hier zeker niet het geval. Integendeel. Een prachtig concert dat boeide tot de laatste noot. Complimenten mannen!

Hans - 12-11-2017

Wat een prachtig concert hebben wij mogen geven in de Veenkerk van Klazienaveen-Noord.
Een mooie volle kerk en een sfeervolle avond!
Alle medewerkers enorm bedankt voor inzet!!!!

Nu op naar een mooie samenwerking met Arjan Verhart met hopelijk nog vele optredens en concerten.

Erik - 11-11-2017

succes met het zoeken van 1e en 2e tenoren, wie weet ??

Jacques van der Linde - 21-12-2016

Ben heel benieuwd naar het bevrijdingsconcert op 3 mei in de Grote Kerk te Emmen, samen met de Poolse koren

Dirk van Geelen Emmen - 27-04-2014

Was een fijne gezegende dienst met elkaar,en hopelijk dat jullie met de feestdagen er ook kracht uit putten om samen te delen en uit dragen het evangelie in deze tijd
Ga met Gods zegen voor de toekomst en in het jaar 2014

Lummie Benjamins Hollandscheveld - 08-12-2013

Der Chor Cantabile hat wunderschoene Konzerte in zwei Kirchen in Polen in der Stadt Lubon bei Poznan Ende September gegeben. Sie haben einfach perfekt gesungen und der Gleichklang der vielen Stimmen in der Kirche hat grossen Eindruck gemacht, so dass man Gaensehaut bekommen konnte. Nicht nur das vielstimmige Gesang, sondern auch die weissen Anzuege der Chormitglieder haben das Publikum bezaubert. Die Leute erwarten, dass der Chor uns bald wieder besucht.
Vielen Dank.

Alina Malinowska Lubon - 05-11-2013

Ha mannen,
Hoe is het? Jullie timmeren nog leuk aan de weg. Ik zie nieuwe gezichten maar oude bekenden. Mooie site. Groeten van een muziekvriend uit het verleden. Rolf

Rolf Keur Andijk - 21-10-2012

Het ensemble heeft voor de leden van de Christelijke Caravan Club in onze tent op de camping een geweldige uitvoering gegeven. Allen hebben er van genoten. Een gevarieerd programma, gecombineerd met de samenzang en het aan elkaar praten van de verschillende nummers is het een mooie avond geweest. Cantabil├ę, veel succes met jullie ensemble.

Christelijke Caravan Club Recreatie Centrum Zandpol - 29-09-2012